Over dit product
-
De Skirt Steak is volledig gegaard en kan eenvoudig worden opgewarmd in de oven. Verwarm in een ovenschaal op 180 °C, met of zonder de jus, tot het vlees goed heet is en licht begint te karamelliseren. De meegeleverde demi-glace is perfect als basis voor een diepe, volle saus.
Ingrediënten:
Skirt Steak, demi-glace (water, rundsbeenderen, ui, wortel, prei, tomatenpuree, knoflook, tijm, jeneverbes, peper, rozemarijn, kruidnagel, laurier en zout), zout, zwarte peper.
Zonder toegevoegde kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
-
Kilo prijs 45 Merk Txogitxu Voeding Graan gevoerd Rassen ‘old fat cows’ Rijping 21 dagen dry aged -
Bereiding
10 min
Rare
48-53°C
Medium-rare
54-60°C
Medium
60-65°C
Voor de BBQ-bereiding raden we direct grillen aan. Volg deze eenvoudige stappen voor een perfect bereide Outside Skirt van de BBQ.
- Voorbereiding: Haal de Outside Skirt 1 uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen en bestrooi aan alle kanten met zout.
- Direct Grillen: Verwarm de BBQ voor op directe hitte tot een temperatuur van 225°C. Leg de Outside Skirt direct op de grill en grill kort (2 minuten per kant) aan beide zijden tot een kerntemperatuur van 52°C is bereikt.
- Rusten voor het Aansnijden: Laat de Outside Skirt enkele minuten rusten voordat je deze aansnijdt.
*Voor de voor jouw perfect gaarheid raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste gaarheid van het vlees hangt af van de kerntemperatuur van het vlees.
Bereiding
10 minuten
Rare
48-53°C
Medium-rare
54-60°C
Medium
60-65°C
Geniet van een perfect bereide Outside Skirt uit de pan met deze eenvoudige stappen.
- Voorbereiding: Haal de Outside Skirt 1 uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen en bestrooi aan alle kanten met zout.
- Verhitten van de Pan: Voeg olie of boter toe aan de pan en verwarm deze op hoog vuur.
- Grillen: Plaats de Outside Skirt in de hete pan en grill beide kanten van het vlees gedurende 2 tot 3 minuten, afhankelijk van de gewenste kerntemperatuur.
- Rusten voor het Aansnijden: Laat de Outside Skirt enkele minuten rusten voordat je deze aansnijdt.
*Voor de voor jouw perfect gaarheid raden wij aan een vleesthermometer te gebruiken om de kerntemperatuur te meten. De gewenste gaarheid van het vlees hangt af van de kerntemperatuur van het vlees.
-
U plaatst een review over: Txogitxu gekonfijte Skirt SteakAlleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan

