Award Winning Steaks

Txogitxu

Afkomstig uit het Baskenland in Spanje is Txogitxu niet zomaar rundvlees. Het is een ode aan traditie, smaak en duurzaamheid. Door te kiezen voor vlees van oudere melkkoeien en deze op ambachtelijke wijze te rijpen, biedt Txogitxu een unieke smaakervaring.

Txogitxu

Afkomstig uit het Baskenland in Spanje is Txogitxu niet zomaar rundvlees. Het is een ode aan traditie, smaak en duurzaamheid. Door te kiezen voor vlees van oudere melkkoeien en deze op ambachtelijke wijze te rijpen, biedt Txogitxu een unieke smaakervaring.

sort-descending
  • Txogitxu Burgers met Baskische kaas en Espelette peper
    • Spanje
    • Graan gevoerd
    Vanaf 10,80
    Prijs per kg 30
  • Txogitxu Burgers met foie gras
    • Spanje
    • Graan gevoerd
    Vanaf 11,90
    Prijs per kg 33
  • Txogitxu Rubia Gallega Ossenhaas (geportioneerd)
    • Spanje
    • Graan gevoerd
    Vanaf 17,80
    Prijs per kg 89
  • Txogitxu gekonfijte Runderwang
    • Spanje
    • Graan gevoerd
    Prijs per kg 45
  • Txogitxu gekonfijte Ossenstaart
    • Spanje
    • Graan gevoerd
    Vanaf 26,00
    Prijs per kg 52
  • Txogitxu grasgevoerde Ossenstaart
    • Spanje
    • Gras gevoerd
    Prijs per kg 28
  • Txogitxu Rubia Gallega Ribeye
    • Spanje
    • Graan gevoerd
    Vanaf 34,00
  • Txogitxu Rubia Gallega Bone-in Entrecote
    • Spanje
    • Graan gevoerd
    Vanaf 34,50
    Prijs per kg 60
  • Txogitxu Galicische Kalfs T-Bone Steak
    • Spanje
    • Graan gevoerd
    Vanaf 43,50
    Prijs per kg 60
  • Txogitxu gekonfijte Skirt Steak
    • Spanje
    • Graan gevoerd
    Vanaf 45,00
    Prijs per kg 45
  • Txogitxu Rubia Gallega Txuletón
    • Spanje
    • Graan gevoerd
    Vanaf 70,00
    Prijs per kg 70

11 producten

Waarom Txogitxu?

Afkomstig uit het Baskenland: Txogitxu komt uit het culinaire hart van het Spaanse Baskenland, waar generaties boeren hun runderen grootbrengen op zilte weiden vol gras, mais en groentegewassen.

Geselecteerd op leeftijd: Het rundvlees is afkomstig van oudere melkkoeien die tussen de 12 en 20 jaar oud zijn. Naarmate een koe ouder wordt, ontwikkelt het vlees een dieper en complexer smaakprofiel

Dry-aged voor diepgang: Na de slacht wordt het vlees wekenlang dry-aged, een natuurlijk rijpingsproces dat zorgt voor malsheid, intensiteit en een diepe umami-smaak.

Duurzaam en bewust: Waar de meeste oudere melkkoeien eindigen in de anonimiteit, geeft Txogitxu ze een tweede leven als uitzonderlijk kwaliteitsvlees dat niet alleen verrast, maar ook eer doet aan het dier.

Kies voor karakter: Txogitxu is geen doorsnee rundvlees. Het is uitgesproken, krachtig en perfect voor wie op zoek is naar een authentieke Baskische restaurantervaring.

Favoriet van chef-koks wereldwijd: Niet voor niets staat Txogitxu op de kaart bij toprestaurants in heel Europa en nu ook bij Beef Boutique verkrijgbaar zodat jij thuis hetzelfde niveau op tafel kunt zetten.